Algemene informatie

Tarieven

Kinderen t/m 14 jaar

1 x per week trainen: € 24,99 per maand

Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar

1 x per week trainen: € 34,99 per maand

Studenten (op vertoon van een geldig collegekaart 15% korting)

1 x per week trainen: € 29,75 per maand

Gezinsabonnement

Indien meerdere personen uit 1 gezin, woonachtig op hetzelfde adres, lid zijn, dan krijgt elk 2e en volgend lid 10% korting op het maandbedrag. Bij een gezinsabonnement  waarbij minimaal 1 volwassene lid is, geldt de volwassene als hoofd-lid.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor tenminste één maand en wordt per de 1ste van de maand stilzwijgend voor de periode van één maand verlengd. Opzeggen kan vóór de 1ste van de maand, mondeling of per e-mail (info@capoeiraodara.nl) aan Capoeira Odara. De opzegging is de opvolgende maand van kracht.

Lessen worden iedere woensdag gegeven m.u.v. nationale feestdagen en oud- en nieuwjaarsdag. In de zomervakantie zal een aangepast rooster van kracht zijn.

Kleding

Bij de eerste les

Draag comfortabele sportkleding, bijv. een trainings- of joggingbroek met t-shirt. Schoenen zijn niet nodig want we trainen op blote voeten. Daarnaast is het handig om een flesje met water mee te nemen en eventueel een handdoek als u van plan bent om na afloop een douche te nemen.

Uniform

Binnen de eerste 2 maanden na je eerste les is het de bedoeling dat het Capoeira Odara uniform word aangeschaft. Dit is belangrijk om te hebben zodat we echt het gevoel creëren deel uit te maken van de Odara capoeira familie. Ook zult u hier dan voortaan in trainen. Daarnaast zal het ook voor iedereen van buitenaf (bijvoorbeeld tijdens evenementen) duidelijk zijn bij welke groep men hoort. Een uniform bestaat uit een witte capoeira-broek, een wit capoeira-shirt of -top, en een koord. Dit kan worden besteld bij ons tijdens de les of per e-mail (info@capoeiraodara.nl).